Mojo kwijt….

Ik ben mijn Mojo ( lees: inspiratie ) kwijt jes, je weet dat ik enorm veel van opruimen, restylen en schuiven houd. Ik wordt er ontspannen van en geniet zichtbaar van dat hele proces. En zeker na de feestdagen, doet zich dan weer een gelegenheid voor, dat je gaat opruimen en gaat schoonmaken.
Tevens bekijk ik mijn inrichting weer eens kritisch en pas ik eventueel hier en daar wat aan, of ik zet alles eens flink op zijn kop, om zo eens lekker drastisch mijn hele inrichting te veranderen, om tot slot- na het zweet op je rug – tot de conclusie te komen, dat het daarvoor toch echt beter stond…..!
Maar goed…,dat proces heb ik gedeeltelijk goed afgerond, maar ik blijf steken op mijn raam, ik weet niet goed wat ik qua raam bedekking moet, al jaren heb ik niets hangen, maar die lelijke ventilatie roosters, komen mij nu wel mijn neus uit. De reden waarom ik niets kan vinden is, omdat mijn raam, overgaat in de tuin deur. Dus 1 deel is een raam met vensterbank, met daaronder een verwarming en het overige deel is deur. Ik kan dus geen gordijnen ophangen! En rolgordijnen hangen aan 1 kant los….!!!!! Kortom ingewikkeld verhaal, voor een ingewikkeld raam…..het maakt ook niet uit, ik ben mijn Mojo kwijt en daar baal ik van!  

Lieve Mariek, das balen. Das zeker weten balen.
En nou moet ik zeggen.. Je hebt ook wel een verdomd moeilijk raampartij. Kun je de vensterbank niet wegzagen? Of zeg ik nou hele rare dingen…
De vraag van de dag is nu, hoe ben jij je mojo kwijt geraakt? Als je dat weet, weet je misschien ook de weg weer terug.

Tips op google, je weet, ik leef samen met google. Google is m’n vriend. Mijn maat. Mijn makker.
Google zegt:
Rust stimuleert productiviteit.
Onderzoek wijst uit dat rust creativiteit en productiviteit stimuleert. Wanneer had jij bijvoorbeeld je laatste geweldige idee? Waarschijnlijk niet tijdens een werkdag waarin je jezelf moet pushen om vooruit te blijven gaan.

Je lijf zegt, denk ik, tegen je dat je rust nodig hebt. Een stap terug doen en van een afstand kijken naar jezelf. Tijd vrij maken om te staren, wandelen, kletsen met je bestie en stoppen met pushen.
Dan wandelt je mojo zo weer terug. Weet ik zeker. Dikke kus op je snoet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.