Hoe erg is het eigenlijk?

Lieve Marieke,

De dag dat alles een eigen plek heeft, de dag dat ik nooit, of bijna nooit meer iets kwijt raak. Die dag is nabij! Ik voel t! Ik weet het!

Ik schuimbek weer door het huis, weliswaar heel zachtjes want man en kind slapen, maar hartslag in m’n nek op hol, in gedachte vloek ik de boel bij elkaar. Stekker van m’n naaimachine kwijt! Jeeeeeemig hoe kan dat nou! Bijna alles ingepakt voor de verhuizing, vet romantisch al onze spullen door m’n handen laten gaan, sentimenteel enzo, en ben de stekker echt niet tegen gekomen..
WAAR IS DAT DING!

Nou ja, dan maar tv kijken zou je denken, maar dat kan niet, want mijn man slaapt op de bank.. Explosief in mijn binnenste wordt aangestoken…. Nog even en ik krijg neigingen om iets kapot te gooien…
Diep ademen Jes… Hoe erg is het nou eigenlijk?
Nou, ik wil graag een slinger maken, voor mijn bijna jarige schoonzusje. En die moet morgen van mezelf op de bus. En die slinger is gemaakt door mijn kleine dochter met lieve pringelstrepen enzo, en dus moet dat van mezelf. Zo erg zelfs dat ik bijna explodeer…
Ja… Hoe erg is het nou eigenlijk… 

Ha ha jes, ook toevallig, ik ben net gestaakt met het naaien, want ik krijg zoals gewoonlijk het rot spoeltje er niet goed in, ondanks de handleiding, ondanks dat mijn moeder hem helemaal nagekeken en schoongemaakt heeft.

Met de wetenschap dat het niet aan de naaimachine kan liggen, maar toch echt aan de onkunde van mijzelf grrr… Houd ik het maar voor gezien,ik gooi voor nu de handdoek in de ring! En haal het later nog wel eens uit de ring…. Misschien in jouw geval ook geen slecht idee, want wie gaat er nou op het allerlaatste moment, midden in een verhuizing, tussen alle dozen en ingepakte tassen, nu nog lekker naaien?????? Met als opgelegde eis, dat het die volgende dag ook nog eens klaar moet zijn!!!!!
Echt hoor jes, maak jezelf nou niet zo gek….misschien moet je ook eens de handdoek in de ring gooien, ik denk dat iedereen dat best wel begrijpt…..en je zal zien dat je dan vanzelf tegen je stekker aan loopt!

Kus

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.