Dag 2014, hallo 2015

23.20: Het is zover, 2014 ligt bijna achter ons en 2015 ligt nog helemaal nieuw voor ons….en dan is het zo’n moment om tussen de oliebollen en de hilarische spelletjes door, met vrienden en familie te reflecteren en terug te kijken naar wat 2014 ons heeft gebracht. En op dat moment wordt het toch even serieus…., want ja, dat is best even graven, want hoe snel gaat zo’n jaar voorbij. Ik heb vaak genoeg het gevoel, dat de tijd door mijn vingers glipt. Dat ik gedurende het jaar niet genoeg stil sta, bij wat er allemaal gebeurt. Dat ik mij te weinig realiseer wat een bofkont ik ben, met zo’n heerlijk gezin, fijne vrienden en ons “nieuwe” – enigszins oubollige -aangekochte sta-caravan. Voordat je het weet kan dat zo anders zijn, maar ik ga niet doem denken, want daar schiet ik niets mee op. Ook ga ik niet meer terug blikken, op wat er niet goed aan 2014 was, want ik kan toch niets meer terug draaien of anders doen. Het enige wat ik kan doen, in 2015, is nog beter mijn best te doen als moeder, vrouw en vriendin en welja joh, ook als werknemer….maar vooral te genieten van al dat moois wat het leven mij en mijn gezin te bieden heeft. En dat is mijn goede voornemen!!!

lieve jes, voor jou en je gezin wens ik iedergeval het allerbeste in 2015, met veel nieuwe en spannende uitdagingen!!!!!

Smakkerd van mij…..

Hi popje,

Ja het jaar gaat snel. Veel te snel. Ik heb stilgestaan bij momenten. Mooie momenten van groei. Bij groei van ons kleine meisje. Die groei is bijna niet bij te houden. Een jaar geleden zei ze nog geen woord, nu praat ze gewoon echt! En heeft ze een mening enzo, en een wil, en weet ze dat ze een ikje is! De groei van een kind is serieus niet bij te houden, mijn hoofd kan dat niet bijbenen. Ik ben vaak zelf nog haar vorige stappen aan het verwerken, en hoppa, daar rent ze alweer naar de volgende vaardigheid. Allemachtig…

Ik ben ook gegroeid, mentaal dan he, over mijn omvang gaan we het mooi niet hebben;-).
Ik ben liever voor mezelf, ik luister nog beter naar mijn lijf. Ik ben gestopt met suiker eten, althans, alle koekjes, snoepjes, taartjes etc.
Ik voel me er lekker bij, die discipline is een fijn gevoel. Een gevoel van vertrouwen. Dat ik vertrouw in mijzelf. Ik heb dus geleerd dat ik moeite heb om in mijn eigen kracht te geloven. En dat is dus de uitdaging voor dit jaar, ik ga leren om in mijn eigen kunnen en kracht te geloven. Ik ben benieuwd wat het gaat brengen!

Moppeflop, een heel mooi en waardevol leerjaar voor jou en je lieve gezinnetje. We gaan knalle als een malle!
X

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.