Jarige jet, retteketet

Hieperdepiep hoeraaaaa,

Mijn blonde Dollie is alweer 8 jaar geworden! Het is cliché om te zeggen, ik weet het, maar de tijd vliegt echt voorbij. Ik zie mijzelf nog zo met een enorme dikke toeter zitten, terwijl ik Greys Anatomy aan het kijken ben en de weeën beginnen. Ik dacht nog, hoe naïef, ooooohhhh als dit het is, kom maar op! Helaas was dat uiteraard niet het geval. Maar goed 8 uur later had ik toch maar even een wonderschoon baby’tje in mijn armen en dat voor iemand die bij hoog en laag riep geen kinderen te willen. Ik zal maar zeggen Jes,…het leven kan soms rare wendingen hebben ha ha.
8 jaar is al een hele leeftijd voor iemand die al een heel jaar 7 is geweest. Ze lijkt nerveuzer dan ooit en vindt het moeilijk om haar zenuwen de baas te blijven. Ik snap het wel, want tegenwoordig duurt het feestje een hele week. Zo heb je natuurlijk het kinderfeestje, het “grote mensen” feest, uitdelen op school / bso en als het even tegen zit ook nog op de sportclub. Niet alleen heeft je grote, kleine meid het er druk mee, maar moeders vaak ook. Al die boodschappen, voorbereidingen en knutsel/ uitdeel werkjes die bedacht/gemaakt moeten worden pffff. Als onderbreking van dit alles zijn we voor haar verjaardag heerlijk met zijn tweeën naar de musical Belle en het Beest geweest. Wat een geweldige ervaring was dat en wat is het bijzonder om dat met je dochter te mogen doen. Ik zag haar zo enorm genieten, dat ik er helemaal emotioneel van werd. En dan weet je weer waarvoor je het allemaal doet!

Dikke zoen voor jou lieve jes❤️

Hierperdepiep hoeraaa voor je kleine en toch al best wel grote blonde lieve dolly! En wat is ze leuk. En wat groeit ze snel. En wat was ze jarig!! Ja meid… Het leven kan zeker raar lopen!
En inderdaad zeg… Al die traktaties overal… OVERAL! Ik zeg lang leven Pinterest. Serieus. Waar zouden we zijn zonder Pinterest! Dan zouden we toch allemaal heel gewoontjes een doosje rozijnen versiert met een strikje uitdelen in plaats van drie verdiepingen hoog fruitige slingerwafels op een bedje van knisperende gesuikerde suikerloze uiterst gezonde superfood-achtige spekjes.
En als je grote meid die nog niet heel groot is, ziet genieten van iets moois… Dat is toch het allermooiste cadeau voor ons moeders en vaders. Een heerlijke emotie.

X op je snuit

Copyright - Huis van Greet

Illustraties door Greet DielsHuis van Greet - Illustrator

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.