Sloerie

O nee jes, ik heb er een nieuwe verslaving bij! Eentje waarvan ik zeg, da’s geen beste! Met deze druilerige dagen, zit ik namelijk gekluisterd aan Netflix! Ik bijt mij er haast in vast. Het zal mij een reet roesten wat het allemaal is, maar ik kijk het. Als ik er niets aan vind, dan floeps, ga ik zo naar een ander. Net zo’n sloerie.
Ik heb heus genoeg andere dingen te doen hoor. Ik heb nog enige vlaggetjes en lampen kapjes op zolder liggen die de nodige TLC kunnen gebruiken, ik heb ook nog wat sieraden die afgemaakt kunnen worden. Heel veel leuke, positieve en energierijke dingen om te doen! Maar nee, bad habits first. Ik word meegezogen in de roes van dom kijken, kijken en nog eens kijken! Omdat een verslaving nooit aan onszelf ligt, leg ik de schuld lekker bij een ander. Het komt namelijk allemaal door het vervloekte weer. Ik zeg het je! Ik ben er chagrijnig en verkouden van. Ik spreek je later Jes, want ik ga nog maar eens even verder met bank hangen en de sloerie uithangen.

Ta Ta

Hahaha tata! Ja Netflix… Vertel mij wat. I hear you girl! I ❤️ Netflix. Seriously. Een heel speciaal plekje in mijn hart, die Netflix. Want wat is het heeeerluk… Domweg kijken. Ik kom er echt van tot rust. Een duik nemen in een ander leven, in een verhaal! Al zie ik wel altijd een project wat niet af is vanuit mijn ooghoekje. Maar dan denk ik al gauw “pech dan maar!” Jammer de bammer hoor. En ja meid. Het weer is zeker weten de schuldige. Moet de zomer maar zomer zijn en de lente maar lente. En niet alleen maar herfst met een enkele dag van 30+ graden, zodat we dood van het dak vallen, samen met de mussen en dan weer noodgedwongen Netflix moeten kijken. Ja Weer, eigen schuld. Als je wilt dat we buiten komen spelen en energiek aan onze projectjes werken, waar we energie van krijgen, moet jij je wel een beetje meer aan de regels houden. Lente, zomer, herfst en winter, doe nou eens niet zo raar en hou je aan je taakjes. Dan kunnen wij ook weer gewoon aan de slag. Maar voor nu, meid, Netflix it is!

Kus sloerieslet 2.0

Copyright - Huis van Greet

Illustraties door Greet DielsHuis van Greet - Illustrator

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.